Chose language(country)

Priroda liječi

Tvrtka Priroda liječi osnovana je 1998. godine. U samom centru Zagreba, stara Vlaška 40, u kojoj je i sjedište tvrtke, od početka radi ne samo kao specijalizirana prodavaonica bezrecepnim lijekovima i medicinskim proizvodima već i kao farmaceutsko savjetovalište i, u suradnji s poznatim dermatolozima, kao farmaceutsko-kozmetološko savjetovalište. 2004. godine magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica i direktorica tvrtke Priroda liječi, pokreće prozvodnju prirodne kozmetičke linije Nikel.
 

Kako je nastala Nikel?
Moj poziv, opredjeljenje i struka je farmacija, a u okviru
farmacije – kozmetologija! Eksperimentirala sam s kozmetičkim pripravcima od studentskih dana. Kolegij KOZMETOLOGIJA na četvrtoj godini farmacutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu otvorio mi je put do novih spoznaja i znanja iz područja spravljanja kozmetičkih pripravaka, njihovih prednosti i nedostataka.
 

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i bavljenja farmacijom, fitofarmacijom i kozmetologijom te radom u vlastitim ljekarnama, imajući uvid u proizvode koji se nude kao i tegobe klijenata koji sve više pate zbog učestalih alergijskih reakcija na mnogobrojne sastojke u preparatima za njegu kože lica i tijela, želja mi je bila stvoriti prirodnu kozmetiku bez nepotrebnih dodataka, oslobođenu konzervansa, umjetnih boja, mirisa, ZDRAVU kozmetiku sa 100% prirodnim djelatnim komponentama, kozmetiku u koju svaki kupac može imati uvid i koja ne samo da će njegovati već i pomoći u uklanjanju tegoba.
 

Tako je nastala Nikel® linija kao autorski rad farmaceuta. Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima, poput sastojaka s vremenskim otpuštanjem (Nikel krema s čajevcem protiv prištića), obnavljanje i umirenje vrlo oštećene kože s primjenom probiotika (Nikel Probiotik krema), za pomlađivanje kože biljnih matičnih stanica...


Mirjana Brlečić, magistra farmacije